Tjänster vi erbjuder

Anlita oss för föreläsning, utbildning, processledning eller rådgivning. Vi levererar i hela Sverige och till aktörer i både offentlig, privat och ideell sektor. Kontakta oss gärna på hej@effektfullt.se.

Föreläsning

Anlita oss för föreläsningar i syfte att inspirera ledning, medarbetare och partners till nya insikter och en vilja att förändra. 

Vi kan exempelvis hjälpa er mobilisera en grupp till att se nyttan med att mäta effekter samt till att känna sig motiverad att komma igång med att mäta.

Utbildning

Effektmätning inom akademin

Vi erbjuder onlinebaserade crash courses som djupdyker inom områden som är relevanta för effektmätare i privat, idéburen och/eller privat sektor.


Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar utifrån er organisations specifika behov.

Processledning

Är ni i behov av en erfaren resurs som stöttar er i arbetet med att utveckla eller genomföra er effektmätning?


Ni kan ta stöd av oss i ett specifikt projekt eller under en workshop, eller över längre tid under er organisations utvecklingsresa.

Rådgivning

Har ni fastnat i en fråga relaterad till effektmätning och söker ett bollplank, eller bara en bekräftelse på att ni är på rätt väg?


Vi erbjuder rådgivning från våra experter för att hjälpa dig framåt tryggt och tidseffektivt.

Så här säger några av våra kunder

”Vi har anlitat Effektfullt och Annicatill  till en föreläsning om effektmätning under en stor konferens samt till en digital kursserie om effektmätning. Effektfullt och Annica är en fröjd att anlita och samarbeta med då deltagarna alltid blir mycket nöjda och fyllda av ny praktisk kunskap och energi för att jobba vidare med effektmätning och de pragmatiska verktyg och modeller som följer med. Annica levererar med hög kvalitet och en ytterst kompetent och proffsig touch.”

Mikael Källman

Projektledare, Region Dalarna

“Region Stockholm anlitade Effektfullt för att genomföra en workshopserie om effektfull upphandling inom offentlig sektor. En mycket väl genomförd digital workshopserie där värdefull kunskap presenterades på ett pedagogiskt och tilltalande sätt, kombinerat med interaktiva övningar för deltagarna. Detta plus ett fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande från Annica som dessutom varit otroligt tillgänglig och hjälpsam på alla sätt! Rekommenderas starkt!”

Annika Olsson

T.f. enhetschef, Region Stockholm

“Upplägget på kurserna har varit strålande vad gäller såväl tidsåtgång, interaktion men framförallt innehåll. Det har funnits en bra mix mellan teoretiska utgångspunkter och det operativa handhavandet. Detta i kombination med flera exempel har gjort att min kunskapsnivå och verktygslåda kring området effektmätning har ökat betydligt under relativt kort tid.”Jonas Lundh

Projektchef, Coompanion Nord