Medlemskap ”BAS”

Medlemskap "bas" effektfullt

Medlemserbjudande

Introduktionskurs i effektmätning

Som basmedlem har du möjlighet att gå vår introduktionskurs i effektmätning. Kursen hålls cirka en gång i månaden via Zoom. Kursen ges tillsammans med andra medlemmar. Läs mer om kursen

Nyhetsbrev

I våra nyhetsbrev skickar vi en kort update till din mailkorg med det mest intressanta och inspirerande som vi stött på sedan sist, och några rader om vad som är på gång framåt. Ett tidseffektivt sätt att hålla sig uppdaterad om effektmätning!

Medlemsforum

I vårt medlemsforum på LinkedIn får du tillgång till hundratals effektpassionerade runtom i Sverige från både näringsliv, offentlig sektor, ideella organisationer och akademin. Utbyt erfarenheter, knyt kontakter och sök information när du behöver den – välkommen till Sveriges största bollplank för effektmätare!

Vem kan bli medlem

Medlemskap kan tecknas av alla som delar vår målsättning om att insatser för människor och miljö ska göra avsedd nytta, och som följer våra  stadgar.

Medlemskapet tecknas av dig som individ, ej av organisationen du arbetar i. Vi vill dock veta vad du arbetar med så att vi kan få en indikation om att ändamålet du verkar för ligger i linje med våra stadgar.

Du behöver inte tillhöra en organisation för att bli medlem. Om du i dagsläget inte har en roll i en organisation, skriv istället vilket socialt och/eller miljömässigt ändamål du framförallt verkar för. Vid frågor kontakta oss gärna på  hej@effektfullt.se.

Medlemsavgift

Medlemskapet ”BAS” är gratis.

[ultimatemember form_id=”354″]